There was an error in this gadget

Thursday, 14 April 2011

orientation week + 1st assignment

err.. nk start mcm mne ek? entry ni mst kne serious! haha.. 1st assignment aq kt UBM.. ape mnde pulak UBM nih? korang boleh amek tahu dkt SINI.. sape2 yg nk join tu sile lah klik yer.. okay, aq baru je mndaftar kt UBM ni, gara2 hasutan MISS ABELL.. -.- jahak mung fyqa! haha..

jom lah siapkan assignment pertama ni..

  • letakkan banner UBM dalam entry anda..

taraaa! dah letak dh.. err, boleh tak nk taw sape yg design batch UBM nih?
  • nama anda dan nama blog anda..
pggl je syakib.. name penuh syakib arsalan bin kamarudin bin yusof.. sy mnjawab soalan kan? hehe..nme blog pulak SYAKIB'S PENSIERO.. sile ke blog MISS ABELL n tanye dye knape blog sy nme mcm tu.. ^^
  • sejak bila mula berblog?
ouh, soalan ni pn boleh la tanye dkt MISS ABELL.. haha! sbb beliau lah pereka blog sy ni.. blog ni baru je dilahirkan pd 24march2011 aritu.. tgkla follower pn bwu ade bape ketul.. -.-
  • apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini?
err.. ambe lemah betul bab2 bg pndgn ni.. dakpe la, ambe ce try bg pndgn ambe ke deme ea.. BLOG. mcm2 kot boleh buat dgn blog ni.. setuju tak? biasenye ambe gune blog utk amek tau isu2 semasa selain menonton berita di tv3 suku tu.. hehe.. blog2 yg best, yg ade aksi2 ngeri *bkn ganas 18sx ok! , haaa..  blog2 mcm ni biase nye menarik minat ambe utk membace dan terus membace.. byk info boleh dapat..
  • pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini..
urghhh! pandangan lagik?! berat nanang nguh laa.. haha.. ambe jwb dehh.. :) IPTM, sekali dgr mcm.. ape mnde la IPTM plak tetbe ni..kan? yela, pertama kali.. hihi.. pd ambe lah kn, UBM ni dh jd mcm satu platform besar utk para bloggers sume get into each other.. cewahh.. agreed? bagus! boleh share mcm2, boleh buat lg raaamai kawan.. boleh promote blog ambe kt deme2 sume.. and, boleh ambe cri bini kt sini.. har3..

okay lah, ambe tak dop idea nk mengarut pnjg2..
sudi2 lah blogwalking kt blog ambe ni..

p/s: proff, markah lebih cket buleh? 

4 comments:

fyqabellika said...

sy lah miss abell.. wahahah.. syakib oi, bz sgt ke? update lah blog ni.. penat ambe wt ke deme.. sob3..

Silent Thinker said...

dtg melawat sahabat seuniversiti..
tahniah dpt masuk UBM
feel free dtg lawat ea~

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-ubm-mari-berkenalan.html

Bakri Hussin said...

salam Tuan Blog
datang dari UBM
datang follow sini jom follow balik ok
Jom join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

jom JOIN my Bloglist http://nursyahida-thisisme.blogspot.com/2011/04/scha-gembira-join-bloglist-scha.html?showComment=1302996822044#c6846901295410479667

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...