There was an error in this gadget

Saturday, 26 March 2011

Me and FaceBook???

  • Yup..tengs to awk bernama afiqah binti latiff.....sebab sanggup bersusah lah jugak buat blog nie...nie first time kot gua pakai alah nie...
  • so tak pandai sgt..main edit jep...
  • so for today topic yang hangatlah jugak nk dibicarakan mengenai my facebook world
  • secara mudahnya...aku memnag syok giler main fb tu.dah 3taon aku pakai dengan 15XX frens tu...har3............sampai satu tahap...26/3... 
  • aku secara officialnya decide dan nekad giler3 nak buang benda tu lam hidup aku buat selama2 nya?
  • ntah???yang pasti...my old fb memang takleh bukak da...gua dah tukar pssword baru then buang pssword tu sesewenang3nya...
  • semestinya korang tertnya2??nape ko pi buang??ade problem ke?
  • yang pasti its complicated utk dibincangkan disini...hanya aku dan ALLAH shj yg mengerti isi hati nie,,,
  • bdw kepada followers...or someone new nk kenal sy....leh r tnyer kat cnie....
  • nie je satu3 nya medium cnnection gua dgn dunia luar..har3333.....
  • renung3kan dan selamat berkenalan..

2 comments:

.:Mieroll Blur:. said...

tu dia post pertama cakib..haha

fyqabellika said...

hihi..dah ade blek dh kan..awk pegi buang nuffnang yg sy buat tu knape? ni yg na mara nih! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...