There was an error in this gadget

Sunday, 27 March 2011

Permulaan pagi yang teruk 28/3/2011

Haihhh..penat nyer duk hafal ayat mandrin...mau terngigau3...terbelit3 lidah ambe..
dah mcm cina tiruk aku ckp tadi..sob3...hope laoshi bg markah setimpal dengan usaha aku nie...sob3..
tapi sebelum gua masuk ke dalam kelas bagi mempersembahkan hasil nukilan ku ini
ada lah seorang hamba Allah agak kurang ajar....ade ke ptt..duk berebut dengan aku...
dan3 je nk main cekik3 depan awek lak tu....buduh takda akai ka?...
hamba Allah nie close je dengan gua...duk crita3 politik masalah dengan org lah..cukup rak...nmpak matang
upernyer...die sendiri jln tak betul..aku dah lama bekok ...tapi nk wat camner member...tak amik sgt...
kdg3 kiter ade gak had limit nyer..maruah org kene jaga...gua harap die dpt bacelah...
dah lah pagi dah bikin berang..nk test lak tu..makin berderau darah aku tadi..nk wat camner....aku baik sgt...smpai org leh je pijak kepala aku..sob3...
pape pun harap die phm kalo aku mls layang sgt dia tu..har3..

4 comments:

.:Mieroll Blur:. said...

hehe..dah3..gn pikiaq ag naa~~ko tensen nape nya?agpn, ko mmg baek..tp ko cute tok di bawa gurau..tu psl dak2 ni cmtu..diorg syg kot ko..=)

syakib.arsalan said...

tengs..bukan pe...certain condition ...jgnlah buat naya cgt...hak smlm mmg ak tak leh tahan ma...huhu...i bukan plastik u

.:Mieroll Blur:. said...

plastik mum krek2..hahaha..

fyqabellika said...

haha..comey ngat ar kne cekik gitu awop eh..nati turn ambe lak cekik deme..bwu layang..huahua.. ;pp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...